Medytacja “Sygnału Miłości” Zaćmienia Księżyca i Słońca

Rozprzestrzeniajcie to wirusowo ! Medytacja “Sygnału Miłości” Zaćmienia Księżyca 7 sierpnia o godzinie 20.20 i Zaćmienia Słońca 21 sierpnia o godzinie 20.11

Księżyc jest narzędziem przekazywania boskiej kobiecości.

http://2012portal.blogspot.com/2014/06/moon-oflightlight.html

“Galaktyczna fala Miłości”, która ostatecznie rozpuści Zasłonę  i Plazmową Ośmiornicę jest falą energii boskiej kobiecości.

http://2012portal.blogspot.com/2015/07/galactic-wave-of-love.html

Ta fala usunie z powierzchni Ziemi efekty skalarne, które blokują    tachiony      i   energie Bogini  – przynosząc nam Wydarzenie, które rozpocznie erę pokoju i pomyślności dla ludzkości, Układu Słonecznego i ostatecznie całej galaktyki.

Możemy wykorzystać to zaćmienie, aby zakotwiczyć te energie i zadeklarować naszą wspólną intencję dla Kompresji Przełomu.

Ostatecznie WYDARZENIE jest manifestacją na płaszczyźnie   3W (3 wymiaru)      zasady Bezwarunkowej Miłości. Oznacza to że, nie tylko zapanuje  sprawiedliwość, ale również to że,cierpiąca długi czas ludzkość na powierzchni   planety zostanie  uzdrowiona z trwającej tysiąclecia traumy z powodu kwarantanny i wynikającego z tego niewolnictwa mas.

Aby zakotwiczyć te energie podczas nadchodzącego zaćmienia księżyca w poniedziałek 7 sierpnia, możesz albo skorzystać z medytacji z przewodnikiem w swoim własnym języku lub po prostu odtworzyć   film “Love Signal”, podczas gdy wykonujesz poniższą wizualizację.

English guided audio meditation: https://youtu.be/WYZ_QuQ5xro

Music only: https://www.youtube.com/watch?v=IfY32JQN3Ns

https://youtu.be/usyI1Is9b1k (15 Minutowa wersja)

 

Dokładny czas zaćmienia księżyca to poniedziałek 7 sierpnia o godzinie 18.20 pm GMT (20.20 w Polsce)

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2017-august-7

Jest to równoważne z:

poniedziałek
8.20 rano HAST Honolulu
11.20 PDT Los Angeles
12.20 MDT Denver
Godz. 13.20 CDT Chicago
14.20 EDT Nowy Jork
Godz. 15.20 BRT Rio de Janeiro
Godz. 19.20 BST London
8.20 pm / 20.20 CEST Berlin
Godz. 20.20 EET Kair
wtorek
1.20 ICT ICT w Bangkoku
2.20 CST Taipei
3.20 JST Tokio
4.20 AEST Sydney

Czas dla innych miast można znaleźć tutaj:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?p1=1440&iso=20170807T1820&msg=Lunar+Eclipse+%22Love+Signal%22+Meditation+&sort=2

Jak również zegar  do odliczania  tej medytacji:
https://www.timeanddate.com/countdown/generic?p0=1440&iso=20170807T1820&msg=Lunar+Eclipse+%22Love+Signal%22+Meditation+

Dla tej medytacji stworzono wydarzenie Facebook. Możesz stworzyć takie wydarzenie w innych językach.

https://www.facebook.com/events/178610479346424/

Medytacja zaćmienia Słońca odbędzie się 21 sierpnia o godzinie 20.25

https://www.facebook.com/events/1452419848180176/

 

Instrukcje dla Medytacji:

(1) Jeśli masz osobiste kamienie cintamani,  trzymaj je tak blisko czakry serca, jak to możliwe.

(2) Otwórz gwiezdne wrota, czyli czakrę serca, i pozwól odbierać energie Galaktycznego Centralnego Słońca.

(3) Wizualizuj swoje pole energetyczne wypełnione tym boskim Światłem, a gdy poczujesz tyle energii, ile potrafisz zmieścić, połącz się za pośrednictwem swej czakry Duszy z czakrami Duszy wszystkich czujących  istot  w Układzie Słonecznym.

(4) Wizualizuj niebiesko-białe światło z Centralnego Słońca, rozlewające się z twojej istoty.

(5) Wizualizuj jak każdy człowiek zostaje wyleczony ze wszystkich urazów przeszłych i obecnych.

(6) Wizualizuj  pokój i obfitość manifestujące się na tej planecie.

(7) Zobacz ludzi na Ziemi świętujących i radośnie uczestniczących w  tworzeniu naszej Nowej Ziemi, gdzie każdy może uzyskać to, czego potrzebuje i  żyć   dowolnie, zgodnie ze swymi pragnieniami.

(8) Utrzymuj tę wizję w sercu i umyśle i przekaż ją całej ludzkości … aby ludzie mogli obudzić się do możliwości  życia   lepszego niż to, czego teraz doświadczają.

(9) Zobacz całą ludzkość, podejmującą pozytywne działania osobiście i wspólnie, aby powołać Nową Ziemię do życia.

Wyzwolenie teraz!

 

Źródło: https://theeventhub2015.blogspot.com/2017/07/make-it-viral-lunar-eclipse-love-signal.html

https://theeventhub2015.blogspot.com/2017/07/prepare-for-change-2017-07-24-august.html

http://prepareforchange.net/august-eclipses-love-signal-meditation/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s